22.1.14

Παρέμβαση της Καίτης Θεοχάρη για την μη πρόσβαση στο προαστιακό σταθμό Κάντζας Παλλήνης των ΑΜΕΑ αλλα και των ηλικιωμένων....

Written By Pallini Press on Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 | 1:39 μ.μ.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ E-MAIL ΕΣΤΑΛΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΝΟΣΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Αγαπητοί Κύριοι,

ονομάζομαι Καίτη Θεοχάρη και είμαι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ασθενών με σπάνια Λυσοσωμικά νοσήματα και μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Σπανίων Παθήσεων.

Εδώ και μήνες άτομα με αναπηρία όσοι και ηλικιωμένοι και άλλοι κάτοικοι της πόλης μας της Παλλήνης δέν έχουν πρόσβαση στον προαστιακό σταθμό ΚΑΝΤΖΑΣ λόγω μη λειτουργίας των ανελκυστήρων, ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σε μία πολιτισμένη Ευρωπαική χώρα να μην υπάρχει πρόσβαση στα άτομα με αναπηρία .

Θα διαμαρτυρηθώ σε πανελλαδικούς φορείς ΑΜΕΑ ΌΣΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.

Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο να μας ταλαιπωρείτε τόσο καιρό και να χρειάζεται να έποφορτιστούμε αυτήν την ταλαιπωρία τόσο εμέις ΌΣΟ΄και οι συγγενείς λόγο ότι δεν συντηρείτε τις κυλιόμενες σκάλες και κυρίως τους ανελκυστήρες των σταθμών σας..

Επιφυλάσσομαι για παιρετέρω ενέργειες,
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: