1.4.13


 • Η εκδήλωση “#opnHealth hosts ΤΕDxNijmegen” θα φιλοξενήσει την ζωντανή παρακολούθηση επιλεγμένων παρουσιάσεων του TEDxNijmengen και ταυτόχρονα θα αποτελέσει βήμα παρουσίασης νέων ιδεών και εφαρμογών στον τομέα της υγείας.
  Στη διάρκεια της ημέρας εκτός την ζωντανή παρακολούθηση επιλεγμένων παρουσιάσεων από το ΤΕDxNijmegen, η ομάδα #opnHealth φρόντισε ώστε oι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν Έλληνες που έχουν κάνει κάτι περισσότερο, διαφορετικό, καινοτόμο, πρακτικό, χρηστικό στο χώρο της υγείας. Έχουμε καλέσει ομιλητές από πολλούς τομείς στο χώρο της υγείας να μας μιλήσουν και να παρουσιάσουν τις ιδέες και τις λύσεις που βρήκαν.
  ΤΕDxNijmegen
  Το θέμα του TEDxNijmegen για φέτος είναι “Επιταχύνοντας από την ηλικία 0 στα 110 χρόνια σε 25 βήματα” και αναφέρεται στους ολοένα και ταχύτερους ρυθμούς στη ζωή μας και στη μεγαλύτερη μακροβιότητα μας. Ομιλητές από πολύ διαφορετικές ειδικότητες, αλλά και ηλικίες θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους! Καλλιτέχνες, μουσικοί, γιατροί, ένας 95χρονος καθηγητής φυσικής, ένας δημοσιογράφος, ένας επιχειρηματίας και πολλοί νέοι. Σας περιμένουμε να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας εμπειρία.
  Οι εκδηλώσεις ΤΕDx έχουν σχεδιαστεί γύρω από τη γενική θεματολογία ΤΕD: τεχνολογία, διασκέδαση, σχεδιασμός και στο πνεύμα που διέπει τις εκδηλώσεις ΤΕD:
  “ιδέες που αξίζει να ακουστούν”
  Οι εκδηλώσεις ΤΕDxLive συνδυάζουν παρακολούθηση ενός ΤEDx με πρόγραμμα ζωντανό.
  Διοργανωτές του φετινού “opnhealth hosts TEDxNijmegen” είναι το #opnHealth, το Ελληνικό Παράρτημα του Open Knowledge Foundation, το Discover Skills for Carers και το Mobile Monday Athens.

 • Στο παρακάτω ερωτηματολόγιο παραθέτουμε τις 21 Μεγάλες προκλήσεις στο χώρο της Υγείας που θεωρούμε ότι η Ελλάδα καλείται να αντιμετωπίσει τα επόμενα 15 χρόνια. Το ερωτηματολόγιο απαρτίζεται συνολικά από 27 ερωτήσεις και η συμπλήρωσή του θα σας πάρει περίπου 8 λεπτά.
  Η κοινοποίηση των αποτελεσμάτων θα γίνει στη διάρκεια της εκδήλωσης "#opnHealth hosts TEDxNijmegen" θα γίνει στις 8 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε στην εκδήλωσηbit.ly/10pJkPA
  Πηγή:Kathi Apostolidis

Δεν υπάρχουν σχόλια: